BMX-Academy

Wat doet BMX-Academy?

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Online lesdag

Door middel van een volledige ‘online lesdag’ worden alle basisprincipes om een goede clubtraining te kunnen geven doorgenomen en toegelicht. Dit omvat alle punten waar je op dient te letten om tips te kunnen geven bij starts/techniek/bochten aan iedere rijder.

De lesdag video's zullen een eye-opener zijn, aangezien je van vele punten zal gaan denken: “Goh, hoezo ben ik daar zelf nooit opgekomen?!”.

Vele punten zijn eenvoudig te herkennen, mits je weet waar je op moet letten. Dat is hetgeen dat ik je zal gaan uitleggen middels de video's.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Online community

De lesdag wordt opgevolgd door een jaar lang ondersteuning via een online community platform. Via het platform worden er door de BMX-Academy case studies uitgewerkt op alle gebieden, dus hoe je het verbeteren van starts/techniek/bochten kunt bespoedigen.

Er zullen ook case studies voorgelegd worden die de community op dient te lossen in kleine groepen. Het doel hierachter is om zoveel mogelijk invalshoeken te ontdekken op alle gebieden om een probleem op te lossen.

Door deze unieke aanpak zorg je ervoor dat de informatie blijft hangen en je zodoende gemakkelijker gerichte tips kunt geven aan welke rijder dan ook.

Deze intensieve vorm van BMX educatie is nog nooit vertoond over de gehele wereld en zal dan ook 100% zijn vruchten af gaan werpen om de kwaliteit van trainers aanzienlijk te vergroten!